Тріщини у долі: чому битий посуд може зруйнувати гармонію у домі

Читать на русском
Автор
У щілинах також можуть збиратися бактерії
У щілинах також можуть збиратися бактерії. Фото Телеграф

Слід зазначити, що обережність щодо битого посуду — це не тільки забобони, але і зважене ставлення до свого здоров'я та благополуччя

Битий посуд віщує не лише щастя. Особливо якщо надбиту посудину залишити у себе вдома й далі нею користуватися. Вас переслідуватиме відчуття гармидеру й тривоги, адже це не просто відгук нашої практичної суті, але й відлуння давніх повір'їв, які живуть у нашій пам'яті.

Битий посуд завжди асоціюється з нещастям. Старовинні вірування стверджують, що кожна тріщина на поверхні посуду є місцем скупчення негативної енергії. І коли ми беремо у руки биту тарілку або чашку, ми ризикуємо взяти на себе цю негативну енергію.

Битий посуд, за повір'ями, може принести нещастя у дім. Цей предмет вже втратив свою первісну гармонію, а разом із нею — здатність зберігати позитивну енергетику. Крім того, битий посуд може стати джерелом небезпеки. Тріщини та сколи — ідеальні місця для розмноження бактерій, які можуть спричинити захворювання. Але це лише видима, зовнішня сторона проблеми.

Битий посуд краще замінити новим, цілісним, щоб у вашому домі завжди панувала гармонія та благополуччя. А якщо ви вірите в енергетику предметів, обирайте ті, які відчуваються вам приємними та комфортними.

Нагадаємо, що з брудним посудом також треба бути обережним. До прикладу, свекрусі не можна мити посуд вдома у невістки. Та й в цілому не рекомендується мити посуд в гостях.