Що не варто робити з гаманцем, аби він не "схуд": 5 важливих прикмет

Читать на русском
Автор
2677
Бережіть свій гаманець, як справжній амулет Новина оновлена 13 жовтня 2023, 12:10
Бережіть свій гаманець, як справжній амулет. Фото Телеграф

Дотримуйтеся цих простих правил, і ви побачите, як ваше фінансове становище стане стабільнішим

Гаманець – не просто річ, де ми тримаємо гроші та кредитні карти. Він стає нашим фінансовим амулетом, джерелом удачі, яке завжди з нами. Наші предки дотримувались певних правил щодо гаманця, клали туди талісмани, вірячи, що вони забезпечать їм стабільність та багатство.

  • Кладіть гроші одним боком: Говорили, що гроші, які лежать в гаманці різними боками, можуть "переплутатися" і швидко закінчитися.
  • Не тримайте в гаманці розірвані гроші: Діряві або розірвані гроші можуть привести до фінансових втрат, адже їх енергетика вже "поранена".
  • Відмовляйтеся від гаманців червоного кольору: Червоний колір вважається кольором пожежі і може "вигоріти" ваші заощадження.
  • Не даруйте порожній гаманець: Перед тим як дарувати гаманець, завжди кладіть туди хоча б одну монету, щоб подарунок не "забрав" удачу.
  • Зберігайте гаманець на видному місці: Не заховуйте гаманець у темних закутках, дайте йому "дихати" та приваблювати удачу.

Нагадаємо, що з давніх часів люди шукали способи привертання удачі та багатства, зокрема киданням монет у фонтани як символічну жертву богам. Однак також існують певні предмети, які можуть притягувати негативну енергію, наприклад, коли ви носите фотографії рідних у гаманці поряд із грошима.