Що робити, аби не зіпсувати подорож: 4 дорожні прикмети, які варто знати перед дорогою

Читать на русском
Автор
3237
Перед подорожжю варто завершити свої справи
Перед подорожжю варто завершити свої справи. Фото Телеграф

Подорож небезпечна тим, що далеко від дому навіть прості складнощі можуть стати проблемою

Вирушаючи у подорож, ми завжди очікуємо найкращого: незабутніх вражень, позитивних емоцій та гарного настрою. Однак не завжди все йде за планом. Часто ми самі, несвідомо, можемо "поставити палицю в колеса" своєму відпочинку, дотримуючись давніх повір’їв та прикмет. Саме тому, ми розглянемо чотири основні речі, яких варто уникати перед вирушенням у подорож.

Не виходьте з дому після того, якщо вас покликав хтось із іншої кімнати. Спершу завершіть усі свої справи. Якщо вам доведеться повертатися додому після того, як ви вже вийшли на вулицю – це може створити проблеми. Якщо ж таки зайшли — краще погляньте у дзеркало. За старовинними віруваннями, цей простий жест допоможе "обірвати" з вас погану енергію, яка могла б вас переслідувати.

Не беріть на дорогу "порожні" сумки чи валізи. Це вважається поганим тоном. Символічно це означає, що ваша поїздка буде непродуктивною або не принесе бажаних результатів. Тому навіть якщо вам потрібна додаткова сумка "на всякий випадок", положіть туди хоча б які-небудь речі.

Завершуйте свої справи. Не залишайте вдома незавершених справ, особливо якщо вони вас турбують. Це може відволікати вас від відпочинку, завдавати незручності або створити стресову ситуацію.

Уникайте поганих новин перед виїздом. Намагайтеся не читати новини, які можуть вас налякати або викликати негативні емоції. Якщо ви починаєте свою подорож із поганим настроєм або тривогами, це може вплинути на весь відпочинок.

Пам'ятайте, що найголовніше в подорожі – це ваше ставлення до неї. Будьте відкритими до нового, не дозволяйте дрібницям затьмарити ваше бачення світу. Дотримуючись цих простих порад, ви зможете зробити свій відпочинок дійсно незабутнім та комфортним. Нехай ваша дорога завжди буде легкою і радісною!

Нагадаємо, що дзеркала завжди викликали особливий інтерес та оточувались численними прикметами. Вони можуть відображати душі, тому важливо знати традиції та обряди, пов'язані з ними та не робити низки речей перед дзеркалом. Щодо місць з особливою енергетикою, кладовища займають особливе місце в нашій культурі. Поведінка на кладовищі має свої неписані правила, дотримання яких допоможе поважати спокій покійних та уникнути неприємностей.