Козловський показав свого маленького "сусіда" в окопі: військові вперше бачать таку істоту (відео)

Читать на русском
Автор
11973
Віталій Козловський і його "сусід"
Віталій Козловський і його "сусід". Фото www.instagram.com/vkozlovsky_music

Зірка нині перебуває в окопах на передовій

Український співак Віталій Козловський, який пішов воювати в ЗСУ, показав своє життя на передовій. Він опублікував відео з бліндажа, в якому він перебуває разом з "маленькими сусідами".

Віталій Козловський — не тільки талановитий співак, але і справжній патріот. Він добровільно пішов служити в Нацгвардію в штурмову бригаду "Рубіж". Зараз він знаходиться на передовій, де бере участь у бойових діях проти окупантів. Козловський не приховує свого воєнного життя від своїх шанувальників. Він ділиться фото і відео з фронту у своєму Instagram. Нещодавно він розмістив короткий ролик, знятий у своєму бліндажі. На відео видно, що співак живе у скромних умовах, але не втрачає гумору і оптимізму.

Він також показав своїх "маленьких сусідів" — маленьку пухнасту тваринку. Побратим Віталія зазначив, що ніколи не бачив таких істот. Однак з відео видно, що це землерийка — істота, яка схожа на польову мишу, але має видовжений носик.

Нагадаємо, що український співак Віталій Козловський після отримання повістки пішов служити в рядах Нацгвардії і перед цим показав фото з навчань. Він став частиною незвичайного підрозділу Нацгвардії — штурмової бригади "Рубіж". Згодом співак натякнув, що відправився на фронт, де буде захищати нашу Батьківщину.