"Синку, молюся за тебе": Віталій Козловський вже відправився на фронт (фото)

Читать на русском
Автор
2696
Віталій Козловський на навчанні
Віталій Козловський на навчанні. Фото .instagram.com/vkozlovsky_music/

Співак відправився служити після отримання повістки

Український співак Віталій Козловський, який вступив на службу до ЗСУ, відправився на передову. Він поділився новим знімком у своїх соцмережах, на якому він постав у військовій формі. У кадрі він позує, сидячи в машині, а поруч з ним речі, автомати і амуніція.

Співак опублікував фото у своєму Instagram і написав: "Спасибі всім людям, хто підтримує і допомагає нашим воїнам". За його словами, він пройшов бойову підготовку і склав присягу. Тепер він готовий захищати свою країну від агресора та вирушив воювати з окупантами.

У коментарях співака підтримують і висловлюють своє захоплення ним. Зокрема, теплі слова йому написала інші українська зірка Ольга Сумська:

"Синку, молюся за тебе, рідний!", — написала акторка.

Нагадаємо, що Віталій Козловський кілька місяців тому отримав повістку. Він опублікував лаконічний допис, де сидить у військкоматі за столом. Спершу підписники засумнівалися, що співак піде служити. Але пізніше Козловський показався вже на навчаннях у військовій формі, у складі підрозділу "Гвардії наступу". Також резонанс викликала фотографія, де Козловському поголили його легендарну щетину, з якою він був постійно. За словами підписників, він став схожий на Арестовича.