"Забрав Господь мого ангела": Віктор Павлік розчулив постом про сина, який помер три роки тому (фото)

Читать на русском
Автор
2957
Павло зі своїм батьком Віктором Павліком
Павло зі своїм батьком Віктором Павліком. Фото Телеграф

Хлопець помер у юному віці від страшної хвороби

Співак Віктор Павлік звернувся до свого померлого сина зі зворушливими словами. Виконавець поділився архівними фотографіями з Павлом, який помер від раку хребта три роки тому.

Про це артист написав у своєму Instagram, де вшанував пам'ять свого сина. Він цитував свою пісню "Мій Янгол", в якій висловлює свою любов і сум за Павлом. Співак також зазначив, що чекає на зустріч з сином у раю і молиться за нього кожен день.

Мене ти бачиш з неба щохвилини …

Приходиш в сни з недоспаних ночей,

Так пахнеш цвітом вишні і калини …

І як в дитинстві линеш до грудей…

Твій номер телефону не стираю,

До тебе в рай, синочку, додзвонюсь …

На нашу зустріч з вірою чекаю…

За тебе Богу кожен день молюсь….

Сину, сину, я тебе кохаю …

Усім серцем обіймаю я,

Найдорожчий … — Золотий… Чекаю …

Янгол — охоронець мій…., — написав.

Павло Павлік був 21-річним хлопцем, який страждав від саркоми — рідкісного виду раку, що уражає кістки і м'які тканини. Про хворобу сина Віктор Павлік та його ексдружина Лариса Созаєва дізналися у 2018 році, коли у нього несподівано почали відмовляти ноги. Павло пройшов тривале лікування, але не зміг подолати хворобу і помер 7 серпня 2020 року.

Нагадаємо, що Віктор Павлік потрапив у скандал через те, що використав спецперепустку для проїзду по Києву під час карантину не за призначенням — подарував її своїй дружині. Це призвело до хвилі обурення. Сам співак вибачився. Однак, у зв'язку з цим КМДА почала перевіряти всі видані спецпропуски і скасовувати ті, що були отримані незаконно або з порушенням правил. Було скасовано понад 72 тисячі спецпропусків, які були видані безпідставно або з фальшивими документами.