"Синку, молюся за тебе": Віталій Козловський вже відправився на фронт (фото)

Читати російською
Автор

Співак відправився служити після отримання повістки

Український співак Віталій Козловський, який вступив на службу до ЗСУ, відправився на передову. Він поділився новим знімком у своїх соцмережах, на якому він постав у військовій формі. У кадрі він позує, сидячи в машині, а поруч з ним речі, автомати і амуніція.

Співак опублікував фото у своєму Instagram і написав: "Спасибі всім людям, хто підтримує і допомагає нашим воїнам". За його словами, він пройшов бойову підготовку і склав присягу. Тепер він готовий захищати свою країну від агресора та вирушив воювати з окупантами.

У коментарях співака підтримують і висловлюють своє захоплення ним. Зокрема, теплі слова йому написала інші українська зірка Ольга Сумська:

"Синку, молюся за тебе, рідний!", — написала акторка.

Нагадаємо, що Віталій Козловський кілька місяців тому отримав повістку. Він опублікував лаконічний допис, де сидить у військкоматі за столом. Спершу підписники засумнівалися, що співак піде служити. Але пізніше Козловський показався вже на навчаннях у військовій формі, у складі підрозділу "Гвардії наступу". Також резонанс викликала фотографія, де Козловському поголили його легендарну щетину, з якою він був постійно. За словами підписників, він став схожий на Арестовича.