Позашлюбний син Шварценеггера повторив культову позу свого батька: засвітив свої м'язи

Читать на русском
Автор
4265
Джозеф Баена
Джозеф Баена. Фото instagram.com/joebaena

Хлопець вже майже наздогнав батька по мускулатурі

Джозеф Баена, позашлюбний син Арнольда Шварценеггера, продемонстрував свої потужні м'язи, які він тренує у спортзалі. Юний бодібілдер показав, як наздоганяє свого зіркового батька.

Джозеф поділився новими фото з тренування на своїй сторінці в Instagram. На знімках він позує у чорних шортах, кросівках і шкарпетках, демонструючи накачані м'язи і рельєфну фігуру. В одному кадрі він повторив культову позу свого батька, коли той був чемпіоном "Містер Олімпія".

"Перекладач тренажерного залу: це занадто просто = це дійсно складно. Легка вага! = Це справді важко. Всі ви! = Це все я", — написав Джозеф у підписі.

Джозеф Баена — син Шварценеггера від колишньої домробітниці Мілдред Баени. Він народився в жовтні 1997 року, коли Арнольд був одружений з Марією Шрайвер. Про таємний роман актора стало відомо лише у 2011 році, коли Джозеф був підлітком. Зараз Джозеф не тільки займається бодібілдингом, але і будує акторську кар'єру. У 2022 році він знявся у двох фільмах, а наразі у нього в роботі щонайменше п'ять фільмів. В останнє час Арнольд і Джозеф находяться в прекрасних взаєминах, повних взаєморозуміння.

Нагадаємо, що його напівсестра Катріна Шварценеггер, донька Арнольда від колишньої дружини Марії Шрайвер, одягнулася як Барбі. Також Арнольд Шварценеггер раніше прийняв у своєму будинку українських музикантів з гурту "Калуш-Оркестра".