"Це був кошмар": Андре Тан частково втратив слух через хворобу (фото)

Читати російською
Автор

Дизайнер скаржиться на погане самопочуття

Український дизайнер Андре Тан, який назвав речі, які ніколи не вийдуть із моди, повідомив, що захворів на COVID-19, перебуваючи в Німеччині. Він опублікував фото, де лежить хворий у ліжку, у своєму Instagram.

Як повідомляє "Хочу", дизайнер розповів, що ймовірно заразився на виставці Berlin Premium. Він сказав, що коронавірус — це жах, і що він не чує запахів, має головний біль і високу температуру. Він також зазначив, що у нього є побічний ефект — втрата слуху в лівому вусі.

www.instagram.com/andre_tan_official

"Я захворів на Ковід. Скоріш за все на виставці Berlin Premium. Ковід — це жах, я досі не чую запахів, ввечері болить голова, але коли температура 39,5 і голова не розуміє, ти як зомбі. Зараз є "побочка": зовсім не чує ліве вухо, тож лікуюся, але обіцяю, що скоро повернуся до вас", — написав Тан.

Нагадаємо, що Андре Тан — це популярний український дизайнер і модельєр, який часто ділиться своїми порадами з моди та стилю. Нещодавно він назвав топ-5 трендових сумок цього літа, серед яких поясна карго, клатч і сумка-бананка. Також він розповів, які речі без яких ваш гардероб буде неповноцінний цього сезону.