"Це був кошмар": Андре Тан частково втратив слух через хворобу (фото)

Читать на русском
Автор
701
Андре Тан у США
Андре Тан у США. Фото www.instagram.com/andre_tan_official

Дизайнер скаржиться на погане самопочуття

Український дизайнер Андре Тан, який назвав речі, які ніколи не вийдуть із моди, повідомив, що захворів на COVID-19, перебуваючи в Німеччині. Він опублікував фото, де лежить хворий у ліжку, у своєму Instagram.

Як повідомляє "Хочу", дизайнер розповів, що ймовірно заразився на виставці Berlin Premium. Він сказав, що коронавірус — це жах, і що він не чує запахів, має головний біль і високу температуру. Він також зазначив, що у нього є побічний ефект — втрата слуху в лівому вусі.

"Я захворів на Ковід. Скоріш за все на виставці Berlin Premium. Ковід — це жах, я досі не чую запахів, ввечері болить голова, але коли температура 39,5 і голова не розуміє, ти як зомбі. Зараз є "побочка": зовсім не чує ліве вухо, тож лікуюся, але обіцяю, що скоро повернуся до вас", — написав Тан.

Нагадаємо, що Андре Тан — це популярний український дизайнер і модельєр, який часто ділиться своїми порадами з моди та стилю. Нещодавно він назвав топ-5 трендових сумок цього літа, серед яких поясна карго, клатч і сумка-бананка. Також він розповів, які речі без яких ваш гардероб буде неповноцінний цього сезону.