Як вам таке? Альоша "стала" брюнеткою та показала пікантне фото (фото)

Читати російською
Автор

Співачку звикли бачити зі світлим волоссям

Українська співачка Альоша, яка відома своїми світлими локонами, несподівано здивувала своїх шанувальників новим образом. Вона опублікувала у своєму Instagram фото, на якому позує з темним волоссям та чорним бюстгальтером.

Пост зірка підписала лаконічним текстом: "Доброї ночі, моя кохана рідна земля. Неймовірно скучила…".

Альоша (справжнє ім'я Олена Тополя) — українська співачка, композиторка та авторка пісень. Вона представляла Україну на Євробаченні 2010 року з піснею "Sweet People" та посіла десяте місце. Вона також є багаторазовою лауреаткою, номінанткою та переможницею українських національних музичних премій. Вона одружена з фронтменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею.

Нагадаємо, що Альоша не так давно виступила на Євробаченні-2023 у дуеті з британською зіркою Джеймсом Ньютоном. Вони співали пісню "Sweet People", яку Альоша виконала на конкурсі у 2010 році. Це був акт підтримки України, яка зазнала агресії з боку росії. Також відомо, що чоловік Альоші, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, торік відправив її та їхніх дітей до США через загрозу війни. Сам він залишився в Україні, щоб боротися за свою країну.