На них чекають гроші, примирення та вирішення проблем: названі щасливчики тижня за картами Таро

Читати російською
Автор

Ці знаки Зодіаку купатимуться в радості

Другий літній місяць у 2023 році обіцяє бути вельми позитивним, — принаймні одразу шести знакам Зодіаку його початок принесе виконання бажань, успіх та щастя.

Цими знаками є Раки, Леви, Діви, Скорпіони, Водолії та Риби, говорить гороскоп за картами Таро від "Телеграфу", складений на тиждень з 3 по 9 липня.

Ракам випали Закохані

На тижні Вам можливо доведеться ухвалити рішення. Прислухайтеся до внутрішнього голосу, серця і розуму, вони будуть у гармонії один з одним і підкажуть правильну відповідь. Саме час склеїти розбите, відновити зруйноване, помиритись з тими, з ким Ви у сварці.

Левам випала Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що наступний тиждень у Вас буде сприятливим для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Дівам випало Сонце

Ця карта обіцяє щастя, успіх, переродження. У всіх сферах життя все буде добре. Ви можете відчути себе оновленою людиною, тому якщо захочеться змінити зачіску, імідж чи спробувати щось нове, — не відмовляйте собі в цьому.

Скорпіонам випала Четвірка пентаклів

Друга назва карти Владика земної влади. Вона вказує, що Ви зможете зробити крок до матеріального благополуччя та стабільності, якщо ретельно продумуватимете кожен крок.

Водоліям випав Лицар пентаклів

Карта обіцяє, що найближчими днями Ви зможете проявити свою професійну хватку та значно просунутися на шляху до досягнення поставленої мети.

Рибам випала перевернута П’ятірка пентаклей

На тижні у Вас нарешті можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним становищем загалом. А якщо Ви хворіли, саме зараз, можливо, почнете одужувати.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" також розповідав, які знаки Зодіаку можуть розбагатіти у липні.