Грошовий гороскоп Таро на липень: Тельців чекають нові можливості, а Козорогам доведеться затягнути паски

Читать на русском
Автор
13726
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на липень 2023 року
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на липень 2023 року

Для багатьох місяць буде дуже вдалим

Декому доведеться увійти в режим економії у другий літній місяць, проте іншим липень 2023 року навпаки принесе багато можливостей, щоб покращити своє фінансове становище.

На це вказує фінансовий розклад за картами Таро, який ми зробили для всіх знаків Зодіаку на липень 2023 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на липень

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — Дев’ятка жезлів

Ця карта обіцяє, що Ваші фінансові справи в липні йтимуть більш-менш добре. Якщо ситуація була погана, то Ви нарешті зможете звести кінці з кінцями та покращити становище.

Телець — Паж жезлів

Карта вказує, що наступного місяця Ви матимете сприятливі можливості для кар’єрного зростання та вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся Ви ними, — залежить тільки від Вас.

Близнюки — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта каже, що в липні гроші будуть йти від Вас і у професійній діяльності не везтиме. Порада на найближчий час, — більше спіть, перегляньте погляди на життя, вибачтеся перед тим, кого образили, і можливо вдасться взяти себе в руки.

Рак — Башта

Це в цілому небезпечна карта, а у питаннях грошей тим паче. Будьте обережні, оскільки Башта зазвичай є провісником потрясінь та втрат — у справах може настати раптова криза.

Лев — перевернута Десятка мечів

У цьому положенні карта означає, що Ваше Сонце знову зійде. Після втрат та страждань Ви знову зможете стати на ноги, отримаєте перевагу, шанс на успіх та могутність.

Діва — Шістка жезлів

Друга назва цієї карти — Владика тріумфу, і вона каже, що наступного місяця Ви можете помітно покращити своє матеріальне становище. Старання та вкладення окупляться, також є ймовірність, що Вам хтось допоможе або Ви щось виграєте.

Терези — перевернута Трійка жезлів

У Вас можуть незабаром виникнути проблеми з грошима або на роботі, при цьому Ви самі будете в цьому винні, але якщо постараєтеся, то швидше за все зможете покращити становище.

Скорпіон — Дев’ятка кубків

Вітаємо, оскільки ця карта ще називається "Владика матеріального щастя", — вона обіцяє, що в липні Ваші маленькі забаганки здійсняться, віра, щастя та благополуччя будуть на вашому боці.

Стрілець — перевернута Двійка мечів

Не будьте надто довірливими, хтось у Вашому оточенні може не бажати Вам добра і може незабаром Вас розчарувати. Справи можуть опинитися під загрозою через проблеми з документами, людський фактор та інші раптові негаразди.

Козоріг — Вісімка мечів

У липні Вам доведеться "затягнути паски", оскільки на зайві гроші розраховувати не доведеться. Можливо, це буде пов’язане з бажанням виплатити борги або накопичити на щось.

Водолій — перевернуте Сонце

У наступному місяці не все може скластися так, як ви хочете — на шляху до успіху можуть виникнути несподівані перешкоди та відстрочки, внаслідок чого Ви можете отримати посередній результат, частковий успіх замість повного.

Риби — Двійка жезлів

Перед Вами можуть виникнути професійні завдання, які важко здійснити, і тому правильно розраховуйте свої сили і залиштеся нейтральними, якщо доведеться робити складний вибір і жертвувати принципами. У питанні грошей у липні загалом буде все стабільно непогано.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку можуть розоритися до кінця року за картами Таро.