З Днем жінки-лікаря! Барвисті привітання в листівках та картинках

Читать на русском
Автор
2808
З Днем жінки-лікаря!
З Днем жінки-лікаря!. Фото Телеграф

Не забудьте привітати жінок-лікарів з їх професійним днем

Все більше й більше жінок стають лікарями, що не може не радувати. Прекрасна половина людства вкотре доводить, що вона нічим не гірша за чоловіків. Ще кілька століть тому ніхто навіть уявити не міг, що жінки можуть не лише працювати у сфері медицини, а ще й рятувати життя людей і займати керівні посади. Також дослідження довели, що результати лікування жінок-лікарів такі ж, як і у чоловіків-лікарів.

Історія свята

3 лютого 1821 року на світ з’явилася Елізабет Блеквелл. Вона стала першою жінкою, яка отримала медичну освіту у США. День жінки-лікаря створений, аби вшанувати в її особі всіх представниць прекрасної статі, які досягли важкою працею професійних успіхів у медичній галузі.Елізабет Блеквелл також була організаторкою руху, що допоміг жінкам стати рівними з чоловіками у галузі медицини. Вперше День жінки-лікаря відзначили у 2016-му році.

Дуже хочеться в цей день привітати колег чи знайомих лікарок і подякувати їм за титанічну працю. "Телеграф" зібрав найяскравіші листівки та картинки та найтепліші побажання.

Привітання з Днем жінки-лікаря у листівках

Листівки з Днем жінки-лікаря
Привітання для найближчих з Днем жінки-лікаря
Картинки з Днем жінки-лікаря
Привітання з Днем жінки-лікаря
Подяка в День жінки-лікаря
Привітання для колеги з Днем жінки-лікаря
Листівки з Днем жінки-лікаря
Картинки з Днем жінки-лікаря

Раніше "Телеграф" ділився привітаннями на 2 роки хлопчику. Ми зібрали для вас красиві картинки та листівки.