До неможливості просто: як зробити зволожувач повітря та ароматизатор для дому в одному флаконі

Читать на русском
Автор
Зробіть ароматизатор та зволожувач повітря своїми руками Новина оновлена 24 квітня 2024, 16:57
Зробіть ароматизатор та зволожувач повітря своїми руками. Фото Freepik

Старий перевірений лайфхак на літо

Незабаром літо, духота і спека. А якщо у вас немає портативного зволожувача повітря та покупного ароматизатора для дому, зробити його можна своїми руками. Причому цей "пристрій" два в одному, який зробити до неможливості просто.

Цей лайфхак ми знайшли в одному із старих випусків журналу "Ліза". Він говорить, що створити ефективний засіб для зволоження та ароматизації будинку можна своїми руками.

Все, що вам потрібно, це взяти звичайну ємність з пульверизатором, набрати в неї води і додати кілька крапель улюбленої ефірної олії.

Так, для літа радять додати у воду ефірну олію лаванди, м’яти, мирри. Ці аромати чудово підходять для спекотної погоди та літньої духоти.

Для зимового періоду найкраще підійдуть ефірні олії мускатного горіха, кориці, шавлії, розмарину. Такий аромат в домі подарує відчуття затишку та домашнього тепла.

Просто іноді потрібно розпорошувати воду з ефірною олією в будинку, і ви отримаєте приємний аромат і зволоження повітря. Це актуально і влітку, і взимку.

лайфхак

Раніше "Телеграф" розповідав про ще один старий і перевірений лайфхак з журналу "Ліза". Дізнайтеся, як відмити ванну з одним засобом.