Названо найтрендовіше взуття на весну: з чим його поєднати

Читать на русском
Автор
Актуальне взуття навесні 2024 року
Актуальне взуття навесні 2024 року. Фото Pinterest

Ця пара взуття не залишить вас байдужими

Тренди весни 2024 року — про легкість, ніжність та витонченість. З одягом все зрозуміло: модним буде темно-синій тренч, квіткова спідниця, асиметричні боді. Цікаво дізнатися, які новинки підготували дизайнери щодо взуття.

У 2024 році модними знову будуть kitten heels — туфлі на низьких підборах, пише ELLE. Їх перевага у тому, що вони дуже зручні та водночас вишукані. Тому в такому взутті можна як ходити по справах, так і обирати на свята та урочисті заходи. Їх можна носити з абсолютно різним одягом: з футболками, кофтами, сукнями, спідницями, різними джинсами.

Дизайнери представили kitten heels із загостреним, квадратним та заокругленим носком. Тут вже залежить, що який більше подобається. Кольорова палітра досить широка: обирайте класичні відтінки або ж навпаки трендові — бордовий, фісташковий, бузковий.

Модні експерти також порадили носити kitten heels з класичними брючними костюмами, бриджами, спідницями довжини міді та максі, а також напівпрозорим одягом. Це буде виглядати ніжно, вишукано та елегантно.

Бордові kitten heels з джинсами
Червоні kitten heels з джинсами
kitten heels з білими шкарпетками
Чорні kitten heels
Замшеві kitten heels зі спідницею максі
Білі kitten heels

Раніше "Телеграф" розповідав, які образи дібрати на весну 2024 року, аби бути стильним. Варто звернути увагу на червоний светр, блакитний костюм і речі білого кольору.