Стильно і вишукано: 7 головних трендів цієї весни

Читать на русском
Автор
Головні тренди в одязі навесні 2024 року
Головні тренди в одязі навесні 2024 року. Фото Pinterest

Фешн-експерти назвали тренди весни 2024 року

Підтримувати свій стиль відповідно до модних тенденцій — абсолютно неважко. Просто треба слідкувати за тим, що зараз актуально в одязі. Наприклад, трендами цієї весни є леопардові штани, двоколірні лофери, сукня вершкового відтінку. Утім, це ще не все.

Фешн-блогерка Анастасія Мальцева поділилась, на які тренди варто звернути увагу цієї весни. Серед них точно знайдете собі щось цікаве, адже там є різнопланові речі.

Леопардовий аксесуар

Так, справді до леопарду в нашому суспільстві існує двояке ставлення: комусь шалено подобається, а хтось — навіть дивитися не хоче на нього. Для тих, хто все ще вагається, чи адаптовувати такий принт у свій гардероб, є хороша ідея. Придбайте сумочку або ремінь з леопардовим забарвленням. Це додасть перчинки у ваш образ.

Леопардовий аксесуар

Замшевий верх

Речі, виготовлені з замші є на піку популярності цієї весни. Рекомендується обирати саме верхню частину образу з цього матеріалу. Йдеться про жакети, тренчі, сорочки. Це досить стриманий тренд, тож його може обрати будь-хто. Будете актуально виглядати.

Замшевий верх

Асиметричний топ

Асиметрія продовжує набувати обертів у модній індустрії. Нестандартні вирізи, обрамлення роблять образи жіночними та привабливими. Лонгсліви, боді, футболки, топи — обирайте річ, на свій смак.

Асиметричний топ

Не бежевий тренч

Так, тренч пісочного відтінку — це однозначно класика, але для тих, хто вже такий має, хочеться чогось нового. Зараз ця річ буде актуальна в темно-синьому, блакитному та в насичено-салатовому кольорі.

Тренчі різних кольорів

Не сірий костюм

Фешн-експертка розповіла, що зараз актуально купувати костюм вже не в сірому кольорі. Вона радить придивитися до земляних відтінків — хакі, світло-зеленого або кольору морської хвилі. Це неймовірно естетично.

Костюми благородних відтінків

Квіткова спідниця

Квітковий принт знову заполоняє полиці модних бутиків. А все тому, що це про ніжність, легкість та витонченість. Тому спідниці у квіточку будуть гарним доповненням вашого весняно-літнього гардеробу.

Квіткова спідниця

Шкіряна плетена сумка

Якщо у вас вже є достатньо класичних та універсальних моделей сумок, саме час для експериментів. Оберіть саме плетений варіант квадратної чи прямокутної форми. Вона класно доповнить ваші луки.

Шкіряна плетена сумка

Раніше "Телеграф" розповідав про п'ять образів, які оновлять ваш вигляд цієї весни. Серед речей, які знадобляться, буде червоний светр, темно-синій тренч і блакитний костюм.