Брудні кухонні рушники стануть, як нові: що треба зробити

Читать на русском
Автор
991
Нові рушники купувати не доведеться
Нові рушники купувати не доведеться. Фото Freepik

Один копійчаний засіб замінить будь-які дорогі порошки

Кухонні рушники майже завжди брудні і вивести жирні плями з них дуже важко. Іноді навіть здається, що простіше викинути. Раніше ми розповідали, що зробити, щоб рушники стали м’якими після прання, а тепер ділимося, як їх очистити.

Для цього треба знати, які засоби виводять плями. Це не обов’язково агресивні хімікати — достатньо одного продукту, який є вдома у кожного. Про це розповіли на noviydoctor.

Як випрати рушники

Цей засіб прибере і жирні плями, і сліди від різної їжі та напоїв. Таким чином можна полегшити процес прання, а забруднені рушники не доведеться викидати. Йдеться про оцет. Брудні рушники треба замочити у воді з оцтом на 20-30 хвилин, а потім випрати у машинці. Для кращого ефекту можна увімкнути температуру 90 градусів — так ви не залишите шансу мікробам.

Оцет не лише видалить забруднення і плями, а й продезінфікує текстиль. Також після цієї процедури рушники будуть м’якими. Якщо залишиться запах цього засобу, треба добре провітрити тканину на свіжому повітрі. Рушники матимуть гарний аромат.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати засіб для прання білих речей власноруч. Цей "порошок" замінить усі магазинні.