Не викидайте стару парасольку: як використовувати її в побуті і на дачі

Читать на русском
Автор
3081
Стару парасольку можна цікаво використовувати на дачі Новина оновлена 23 квітня 2024, 10:04
Стару парасольку можна цікаво використовувати на дачі. Фото Freepik

Цікаві лайфхаки для дачників

Парасолька, якою б класною і дорогою вона не була, рано чи пізно може вийти з ладу. Однак, не потрібно її відразу викидати, адже вона може стати в нагоді в побуті або на дачі.

Як виявилося, зі старої парасольки можна зробити каркас для рослин на дачі або захисний купол для розсади. Ці цікаві та перевірені лайфхаки ми знайшли у журналі "Ліза".

Досвідчені господині знають, що зі старої непотрібної парасольки можна зробити незвичайний та надійний каркас для плетучих рослин на клумбі. Просто зніміть тканинну частину, залишивши спиці і вставте цю споруду в грунт біля квітки, що в’ється. Вже через короткий час, коли рослина заплететься навколо каркаса, ви отримаєте оригінальний дачний декор на своїй клумбі.

лайфхак, парасолька

Ще один спосіб використовувати стару парасольку, накривати нею їжу та напої в альтанці на дачі. Залиште тканинну частину парасольки, але вкоротіть опору і ви отримаєте купол, яким можна прикрити продукти на пікніку від комах та свійських тварин.

Також купол із парасольки без ручки можна використовувати для захисту розсади, накриваючи ним рослини.

Раніше "Телеграф" розповідав про ще один старий і перевірений лайфхак з журналу "Ліза". Дізнайтеся, як усунути неприємний запах з кухонної дошки.