М’ясорубка не знадобиться: як можна підручними засобами зробити фарш

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 24 квітня 2024, 14:32

Є аж цілих два способи

Ми ділились хитрощами, які дозволять смачніше зварити картоплю. Тепер розповідаємо про два прості методи, які допоможуть зробити фарш без м'ясорубки.

Відсутність м'ясорубки — не привід відмовлятися від домашніх котлет, пельменів чи ковбасок. Подрібнити м'ясо можна й іншими способами, які завжди під рукою. Про них розповідаємо разом із ProstoWay.

Спосіб 1: Блендер

Наріжте м'ясо на шматки. Чим дрібніше, тим краще. Покладіть м'ясо в блендер. Подрібніть м'ясо до однорідної маси.

Такий фарш буде більш однорідним та рідким, ніж з м'ясорубки. Але він все ще чудово підійде для котлет, пельменів, тефтель та м’ясних соусів. А також стане чудовою начинкою

Спосіб 2: Ніж

Підготуйте гострий ніж. Дуже дрібно наріжте м'ясо. Це займе більше часу, ніж з блендером, але результат того вартий.

Для кращого подрібнення можна використовувати два ножі. Один тримайте в руці, а другим рубайте м'ясо на дошці. Такий фарш називають "рубленим". З нього виходять чудові рублені котлети, люля-кебаб та інші страви.

Отже, навіть без м’ясорубки можна приготувати чудовий фарш. Також ми розповідали, як набагато простіше очистити варені яйця.