Більше ніякого жиру та бруду: простий спосіб очистити сіточку для раковини

Читать на русском
Автор
509
У раковині буде ідеальна чистота
У раковині буде ідеальна чистота. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Проста суміш видалить усі забруднення

Сітка в раковині — обов’язковий елемент. Вона захищає труби від засмічення, уловлюючи залишки їжі, що випадають із тарілок та каструль під час миття. Якщо вчасно не позбавлятися забруднень на сіточці, вони починають видавати неприємний запах, який швидко поширюється всією кухнею.

Очищати сіточку руками не дуже приємно та не завжди ефективно. На щастя є простий метод, який швидко усуне проблему брудного фільтра без необхідності використання магазинної хімії.

Як почистити сіточку для раковини

Все, що вам потрібно зробити, це видалити залишки їжі з сіточки й змішати в мисці воду та харчову соду в таких пропорціях, щоб вийшла густа паста. Викладіть суміш на сито, зачекайте кілька хвилин, протріть і змийте залишки водопровідною водою.

Після процедури сіточка знову буде як нова. Вапняний та жирний наліт розчиняться. Повторювати трюк варто щоразу, коли ситечко сильно забрудниться. Або щоразу, коли чистите раковину.

Раніше "Телеграф" розповідав, як за лічені хвилини позбутися жовтого нальоту на унітазі. Саморобна суміш розчинить весь бруд без сліду.