Таропрогноз на 20 квітня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в суботу

Читать на русском
Автор
Прогноз Таро, на що всім чекати 20 квітня
Прогноз Таро, на що всім чекати 20 квітня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

У розкладі на цей день усі карти випали у перевернутих позиціях

Субота, 20 квітня 2024 року, обіцяє стати досить важким днем, коли багато хто зіткнеться з конфліктами, поганим настроєм та поганими звістками.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на двадцятий день квітня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо – перевернута Трійка мечів, перевернутий Король жезлів, перевернута Дев’ятка кубків

Перевернута Трійка мечів

У звичайному положенні ця карта говорить про драму і великі втрати, проте тут вона випала в перевернутій позиції, що говорить про те, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, трапиться щось, чого Ви очікували, або що не так вже й тяжко для Вас.

Перевернутий Король жезлів

Ви впевнено йдете до своєї мети, але при цьому не надто замислюєтеся про почуття оточуючих, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.

Перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень. Подумайте, про що це може Вам говорити.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, для яких чотирьох знаків Зодіаку квітень стане неймовірно вдалим за картами Таро.