Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким краще не вступати у шлюб цієї весни

Читать на русском
Автор
1860
Левам, Стрільцям та Рибам краще перенести весілля
Левам, Стрільцям та Рибам краще перенести весілля. Фото Freepik

Три знаки Зодіаку можуть свій шлюб на негаразди

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким краще не планувати весілля цієї весни. Краще перенести цю подію, що уникнути негараздів. Раніше ми розповідали, на кого чекають труднощі найближчим часом, а тепер ділимося, яким знакам Зодіаку краще не грати весілля.

Річ у тім, що є ризик частих сварок та конфліктів, а шлюб не буде щасливим та довгим Про це пише "Хочу".

Яким знакам Зодіаку краще не одружуватися весною 2024

Лев

Краще весілля, яке спланували на весну, перенести або відкласти. Річ не в тім, щоб добре обдумати своє рішення, а просто немає дат цією весною, які мають для вас гарну енергетику. Можна принести негаразди у свій майбутній шлюб і приректи його не нещастя.

Стрілець

Для вас весна 2024 року — час відпочинку, відкриття нових проєктів і зміни планів. Однак для весілля енергетика не дуже сприятлива. Якщо ви зіграєте весілля цієї весни, є ризик, що у сім’ї буде багато скандалів і навіть можливі зради. Шлюб триватиме недовго, і ви швидко розлучитеся.

Риби

Вам потрібно закрити всі гештальти з минулими стосунками, якщо бажаєте узаконити теперішні відносини. Добре розміркуйте, чи привиди минулого не заважатимуть вам будувати сім’ю. Якщо не дотримаєтесь цього — матимете великі проблеми. Щоб уникнути помилок, перенесіть весілля на літо чи осінь.

Раніше "Телеграф" розповідав, у яких знаків Зодіаку буде вдалий тиждень. Усі справи будуть просуватися чудово.