У накидці з хутра і розкішними сережками: 51-річна Летиція вразила елегантним образом у Нідерландах (фото)

Читать на русском
Автор
1008
Елегантний образ королеви-консорт Іспанії - Летиції
Елегантний образ королеви-консорт Іспанії - Летиції. Фото Getty Images

Цього разу Летиція обрала дуже вишуканий лук

Королева-консорт Іспанії Летиція завжди дивує своїми вбраннями на різні публічні заходи. Нещодавно вона одягала яскраво-червоний жакет у Мадриді. Тепер вона вирішила обрати для свого образу дещо особливе.

Протягом дводенного візиту в Нідерланди, Летиція разом із королем Іспанії — Філіпом VI, відвідали церемонію покладання вінків на площі Дам. Для заходу жінка одягнулась дуже вишукано, з королівською елегантністю.

Летиція обрала світло-зелену твідову сукню з тоненьким поясом довжини міді, що підкреслила її витонченість.

Королева-консорт Іспанії Летиція в твідовій сукні
Getty Images

Зверху королева-консорт одягла накидку прямого крою бежевого відтінку. Родзинкою цієї накидки було хутро, нашите біля самої шиї.

Королева-консорт Іспанії Летиція в накидці з хутра
Getty Images

Королева-консорт приділила велику увагу й аксесуарам. Для виходу у світ вона обрала довгі коштовні сережки з великим зеленим камінням. У тон до смарагдової сукні Летиція дібрала й маленьку сумочку квадратної форми.

Королева-консорт Іспанії Летиція в розкішному образі
Getty Images

А ще Летиція одягла на голову стильну пов'язку такого ж відтінку, як і накидка. Образ жінка доповнила світло-бежевими туфлями на короткій шпильці.

Раніше "Телеграф" писав про неофіційний лук, який обрала Летиція для привітання чемпіонів-інвалідів у мадридському палаці Zarzuela. Їй вдалося гармонійно поєднати простоту та вишуканість в одному флаконі.