Тест по картинці: оберіть один тортик і дізнайтеся, наскільки ви креативна людина

Читать на русском
Автор
Цікавий тест, щоб перевірити свою креативність
Цікавий тест, щоб перевірити свою креативність. Фото Колаж "Телеграф"

Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше

Кожна людина наділена певними талантами та креативом, хтось більшою мірою, хтось меншою. Перевірити себе на креатив ви можете за допомогою простого тесту по картинці. "Телеграф" вже розповідав про незвичайний тест із абстракціями, а сьогодні ділиться новим захоплюючим тестом, наскільки ви креативна людина.

Просто подивіться на картинку з тортиками та оберіть один, який привертає вашу увагу

тест по картинці

Результати тесту

Тортик — 1

Якщо вам сподобався цей тортик, значить ви стримана і замкнута людина. Швидше за все, ваш креатив зосереджений у вашій роботі, яку складно назвати творчою. Однак у своїй справі ви майстер і точно вмієте креативити у своїй професії. Не зупиняйтесь на досягнутому, шукайте нові ідеї та працюйте, і всі ваші заслуги будуть щедро винагороджені.

Тортик — 2

Якщо вам сподобався цей тортик, значить ви весела і креативна людина-свято. Вас часто називають душею компанії, адже ви завжди вмієте вчасно пожартувати, придумати дотепний жарт або просто підколоти. Ваше почуття гумору та гострий розум, який раз у раз генерує нові цікаві ідеї, дуже цінуються, як на роботі, так і в особистому житті.

Тортик — 3

Якщо вам сподобався цей тортик, значить ви спокійна і врівноважена людина. Ви вмієте генерувати нові креативні ідеї, проте вам не дається це легко. Ви вперто і багато працюєте, займаєтеся саморозвитком, щоб проявляти свій креатив у потрібному місці та у потрібний час.

Тортик — 4

Якщо вам сподобався цей тортик, то ви не дуже креативна і творча людина. Ви маєте аналітичний склад розуму і більше зосереджені на точних і конкретних цифрах та термінології. Однак і у вас проскакують креативні ідеї і ви відразу починаєте раціонально мислити і планувати, як їх реалізувати.

Раніше "Телеграф" розповідав про незвичайний тест по картинці. У ньому форма губ розкриє всю правду про ваш темперамент.