Всього 20 хвилин і тюль знову білий: ось у чому його замочити

Читать на русском
Автор
34684
Зникне будь-який бруд
Зникне будь-який бруд. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Тюль на вікні завжди буде в ідеальному стані

Навесні та влітку вікна часто залишаються відчиненими. Пил із Сахари, смог і пилок дерев впливають на тюль і він набуває жовтого нальоту. Простого прання буває недостатньо для того, щоб відбілити фіранки. У таких випадках можна скористатися натуральним засобом, який буквально за 20 хвилин зробить тюль білим.

Як швидко відбілити тюль

Тюль виконує не лише декоративну функцію, а й захищає кімнати від пилу та інших забруднень із відкритих вікон. Тому штори та тюль потребують регулярного та ретельного прання.

Перед пранням замочіть виріб з додаванням недорогого засобу з кухні й він знову стане білим. Налийте в миску 5 літрів води й розчиніть в ній 1 пакетик розпушувача для тесту. Все ретельно перемішайте до повного розчинення розпушувача. Замочіть тюль у цій суміші приблизно на 20 хвилин.

Потім покладіть тюль в пральну машину й оберіть делікатний режим прання. Щоб ефект білизни був ще кращим, можна додати 1 пакетик розпушувача прямо в пральну машину. Він відбілює тканини та безпечний для них.

Раніше "Телеграф" розповідав, як позбутися затхлого запаху на кухонних рушниках. Повернути виробам свіжість допоможуть найпростіші засоби.