Любителі кокоса оцінять: як приготувати чизкейк без випічки

Читати російською
Автор

Ніжний смачний десерт

Любителі кокоса навряд чи упустять можливість насолодитися улюбленим горіхом у випічці, цукерках чи десертах, особливо, якщо готуються вони лічені хвилини. А якщо страва виходить ще й корисною і легко готується, то ціни їй нема.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати кокосовий чизкейк без випічки. Тісто для цієї страви замішувати не доведеться, адже основу можна зробити з борошна, цукру та масла, інформують на Instagram-сторінці "ir.uschp".

Як приготувати кокосовий чизкейк

Інгредієнти для основи:

  • борошно – 150 г;
  • цукор – 150 г;
  • вершкове масло – 125 г;

Інгредієнти для сирного шару:

  • сир "Філадельфія" – 125 г;
  • цукор – 100 г;
  • цукерки "Рафаелло" – 8 шт.;
  • кукурудзяний крохмаль – 20 г;
  • яйця – 3 шт.;

Спосіб приготування:

  1. Борошно змішати з цукром.
  2. Натерти холодне вершкове масло, перетерти руками.
  3. Викласти крихту на дно роз'ємної форми, утрамбувати, сформувати бортики.
  4. Запекти у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 10 хвилин.
  5. Для сирного шару поєднати всі інгредієнти у блендері.
  6. Залити масу на основу та запікати ще 40 хвилин.

А якщо ви любите кокос, рекомендуємо також приготувати кокосове печиво за рецептом "Телеграфа". Воно виходить повітряним і тане у роті.