Як обрати павербанк, щоб він не завдав шкоди вашому телефону

Читать на русском
Автор
Важливо обрати якісний павербанк
Важливо обрати якісний павербанк. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Є кілька показників, на які треба звертати увагу при виборі павербанка

Оскільки сучасні смартфони досить швидко розряджаються, а на пульсі новин та на зв’язку треба бути завжди. Тому в таких випадках виручає павербанк, який може бути завжди під рукою. Однак треба вміти правильно обирати, аби він не завдав шкоди акумулятору вашого смартфона. А раніше ми розповідали, як заряджати павербанк, щоб він швидко не вийшов з ладу.

Неякісний павербанк може посприяти частим поломкам вашого смартфона і зіпсувати батарею пристрою. Про це розповіли на Вікна.

Як обрати павербанк

Місткість батареї

Це один з найголовніших показників у виборі портативного зарядного пристрою. Вимірюється вона у міліампер-годинах. Ця величина визначає, скільки разів можна зарядити свій гаджет. Пристрій з великою ємністю працюватиме набагато довше автономному режимі.

Струм зарядки

Ще одна важлива особливість — струм зарядки. Найчастіше він становить 0,5-2 А. Цей показник вказує на швидкість заряджання телефона. Великі павербанки заряджають гаджети швидше.

Отже, звертайте увагу на ці показники і не купуйте павербанки з маленькою енергоємністю і правильним струмом зарядки. В іншому випадку ви ризикуєте погіршити стан батареї вашого телефона. Тому краще не економити на портативному зарядному пристрої, бо потім доведеться витратити багато коштів на ремонт смартфона.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зберігати павербанк, якщо ним ніхто не користується. Ці кілька правил допоможуть зберегти його у робочому стані.