Беземоційні та закриті: найбільш холодні чоловіки за знаком Зодіаку

Читать на русском
Автор
2123
Будувати стосунки з такими чоловіками може бути складно Новина оновлена 11 квітня 2024, 14:14
Будувати стосунки з такими чоловіками може бути складно. Фото Freepik

Від таких не чекайте на прояви емоцій

Усі чоловіки різні, одні більш теплі та емоційні, а інші холоднокровні та закриті. Буває так, що на емоційність чоловіка впливає знак Зодіаку, під яким він народжений. "Телеграф" вже розповідав про найжадібніших чоловіків по гороскопу, а сьогодні ділиться, хто із знаку Зодіаку найбільш холодні та беземоційніші.

Як виявилося, серед найхолодніших знаків Зодіаку — Близнюки, Діви та Скорпіони, пише meta.ua. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Близнюки

Чоловіки-Близнюки відрізняються гострим розумом та веселим характером. При цьому у відносинах вони дуже скупі на емоції. Вони рідко закохуються і схильні часто змінювати партнерок, ні до кого не прив’язуючись. Однак, якщо вже створюють сім’ю, то піклуватимуться про неї та забезпечуватимуть.

Діва

Чоловіки-Діва дуже перебірливі у виборі супутниці життя, вони не поспішають вступати у серйозні стосунки, доки точно не будуть впевнені у своїх почуттях. Однак і будучи в парі, вони досить прохолодно ставляться до своєї половинки і не виявляють своїх почуттів сповна.

Скорпіон

Чоловік-Скорпіон можуть здатися досить романтичними і чуттєвими, проте ця пристрасть швидше до себе, ніж до партнерки. Вони досить егоїстичні і холоднокровні, а також зациклені на собі. Тож не чекайте особливого тепла від такого чоловіка, він на нього не здатний.

Раніше "Телеграф" розповідав, що в період Ретроградного Меркурія трьом знакам Зодіаку потрібно підготуватися до змін. Дізнайтеся, чи є у цьому списку.