Гороскоп на 11 квітня: Водоліям треба уникати суперечок, а Скорпіонам краще не розповідати про особисті проблеми

Читать на русском
Автор
4108
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 11 квітня 2024
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 11 квітня 2024. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку прислухатися до інтуїції і не йти на поводу емоцій

"Телеграф" представляє ваш гороскоп на сьогодні, 11 квітня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про нові цікаві події, які на вас чекають, а також дізнайтеся, до чого варто приготуватися в четвер, 11 квітня.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Сьогодні вам краще не конфліктувати з близькими та друзями. Якщо не уникнете сварок, є ризик, що ви поставите хрест на стосунках. Другу половину дня варто провести на самоті. Замисліться над самореалізацією та духовним розвитком. Незабаром життя Овнів зміниться на краще.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Сьогодні у вас поцілить стрілою амур. Проявіть більше рішучості і будьте впевненими у собі. Цей четвер також сприятливий для нових починань і відкриття проєктів. На роботі в цей день поводьтеся стримано і чітко виконуйте завдання. У другій половині дня погуляйте і проведіть час активно.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

В цей день варто зайнятися романтичними стосунками. Робіть усе разом з другою половинкою — так ви зможете краще зрозуміти один одного. Оскільки останнім часом у вас є проблеми, наважтеся на відверту розмову і чітко дайте зрозуміти, що вас не влаштовує. Ви зможете порозумітися.

Рак (22 червня — 22 липня)

Зануртеся у роботу. Не перекладайте відповідальність на інших і не віддавайте комусь свої прямі обов’язки — це може мати негативні наслідки у майбутньому. Відповідально розподіліть час для роботи, однак не забудьте про якісний відпочинок ввечері.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Сьогодні вам краще звернути увагу на саморозвиток. Буденні справи забирають надто багато вашої уваги і часу, тому в цей день краще відволіктися і зайнятися творчістю. Також варто замислитися, як ви можете бути корисні для своїх рідних. Будьте обережні — незабаром на вас чекають неприємності.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

У вас може з’явитися відчуття дисгармонії. На вас тисне велика кількість роботи та побутових справ. Спробуйте відволіктися від них. В цьому вам допоможуть друзі та затишна атмосфера або відверта розмова з тим, кому ви довіряєте. Також не варто сидіти вдома.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Сьогодні сприятливий день для примирення з коханою людиною, колегами, рідними чи друзями. Якщо ви завинили, попросіть вибачення. Так ви не лише звільните себе від негативних думок, а й відродите стосунки з важливими людьми.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

В цей день є ризик зустрічей з негативними людьми. Тому краще не розповідати нікому про особисті проблеми і не довіряти їх чужим. Краще тримайте все у собі і намагайтеся не мислити негативно. Проведіть час наодинці з собою і своїми думками. У вас є шанс покращити своє фінансове становище.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

На вас чекає насичений та продуктивний день. Усі справи будуть йти легко та не змусять вас надто швидко втомитися. Чекайте змін в особистому житті, однак не переймайтеся — вони будуть позитивними. Вечір присвятіть улюбленому виду спорту.

Козоріг (22 грудня — 19 січня)

Сьогодні варто гарно попрацювати. Це допоможе вам отримати той результат, який ви давно намагалися досягти. Ваші старання у цей день можуть посприяти підвищенню рівня доходів. Робіть усе можливе, щоб отримати бажаний результат.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Цього четверга сприятливий час для Водоліїв, щоб зайнятися творчістю. Знайдіть те, що вас надихне і сприятиме духовному розвитку. В цей день краще не конфліктувати ні з рідними, ні з колегами, ні з друзями — ви ризикуєте втратити близьких людей. Ставтеся до всього з розумінням і добротою. Вам краще проводити час на самоті.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Всі справи в цей день треба доводити до кінця. Найкраще фокусуватися на важливих речах і не відкладати нічого на потім. Будьте впевненими у собі та своїх вчинках і довіряйте власній інтуїції. Ввечері варто добре відпочити.