Найпростіший гель для миття посуду стане суперзасобом: що до нього додати

Читать на русском
Автор
Мийний засіб стане ще ефективнішим
Мийний засіб стане ще ефективнішим. Фото lysoform.shop

Лимон допоможе зекономити гель для миття посуду

Регулярне прибирання обов'язково охоплює використання різних мийних засобів. Але є безліч простих способів, які можуть зробити їх застосування більш ефективним та економічним.

Однією з хитрощів є додавання лимонного соку до засобу для миття посуду. Це доступне і природне доповнення не лише зробить гель ефективнішим, але й додасть йому чудового аромату, інформує "Ukr.Media".

Як підвищити ефективність гелю та зробити розхід економнішим

Так, необхідно обрати якісний засіб для миття посуду у формі гелю. Краще, щоб він був концентрованим і не містив агресивних хімічних складників. Після цього треба взяти свіжий лимон і вичавити з нього сік. Для однієї стандартної пляшки з гелем знадобиться всього одна чайна ложка соку. Обережно додати лимонний сік у пляшку з засобом для миття посуду і ретельно перемішати вміст.

Лимонний сік зробить піну більш густою та об'ємною. Кислотні складові лимона допоможуть швидше та ефективніше видалити навіть старі забруднення з посуду. Крім того, засіб для миття посуду буде мати ще приємніший аромат. Також значно зменшиться витрата гелю, що дозволить заощадити сімейний бюджет.

Раніше "Телеграф" писав, чим відмити ванну, щоб була білою та сяяла. Спеціальні засоби не потрібні.