Печінка буде фантастично м’якою: допоможе один копійчаний продукт, який і так є на вашій кухні

Читать на русском
Автор

Вам знадобиться звичайна харчова сода

Ми розповідали, де на кухні не варто зберігати олію. Тепер ділимось секретами приготування особливо смачної та ніжної печінки.

Харчова сода – універсальний продукт, який використовується не лише для прибирання, але й у кулінарії. Одним із найвідоміших секретів досвідчених кулінарів є використання соди для приготування печінки. Детально розповідаємо разом із Pixelinform.

Чому варто додавати соду до печінки

Сода нейтралізує кислоти, роблячи печінку м'якою та ніжною. Вона також допомагає позбутися гіркого присмаку. Печінка, оброблена содою, стає більш пухкою та повітряною.

Як готувати печінку з содою

  1. Ретельно промийте печінку і видаліть плівки. Наріжте печінку на шматочки.
  2. Засипте печінку содою з розрахунку 1 чайна ложка на 500 грамів печінки. Перемішайте і залиште маринуватися на 30-60 хвилин.
  3. Промийте печінку під проточною водою. Обсушіть паперовими рушниками. Смажте печінку за вашим улюбленим рецептом.

Печінка буде м'якою, ніжною, ароматною та без гіркоти. Також ми розповідали про поширені помилки у приготуванні шашлику.