Цих трьох знаків Зодіаку чекають зміни у період ретроградного Меркурія: до чого готуватися

Читать на русском
Автор
2106
Дізнайтесь, на кого по гороскопу чекають зміни Новина оновлена 03 квітня 2024, 16:09
Дізнайтесь, на кого по гороскопу чекають зміни. Фото Freepik

Деякі знаки Зодіаку відчують вплив ретроградного Меркурія

Навесні 2024 року період ретроградного Меркурія триватиме майже місяць – з 1 по 25 квітня. Для деяких знаків Зодіаку цей період може стати часом змін. "Телеграф" вже розповідав, які знаки Зодіаку у квітні розлучаться з другою половинкою, а сьогодні ділиться, на кого по гороскопу чекають зміни в період ретроградного Меркурія.

Як виявилося, є три знаки Зодіаку, які можуть відчути вплив ретроградного Меркурія – це Овни, Терези, Риби, пише orakul.com. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Овен

Для Овнів ретроградний Меркурій принесе зміни у особистому житті. Можливе розставання з партнером та переоцінка цінностей. А деякі, навпаки, зможуть побудувати нові стосунки. Вам дуже важливо спочатку розібратися в собі і тоді ви побачите шлях, яким потрібно рухатися.

Терези

Для Терезів період ретроградного Меркурія пройде під егідою зміни оточення та інтересів. Можливо вам доведеться попрощатися з деякими людьми, і це буде правильне рішення. Також, можливо, у вашому оточенні з’являться нові цікаві люди. Крім того, є шанси знайти нове цікаве захоплення або розширити свою діяльність, спробувати себе в чомусь новому та незвіданому раніше.

Риби

У Риб період ретроградного Меркурія ознаменується змінами у кар’єрі, можлива зміна роботи та відкриття нових професійних горизонтів. Не втрачайте шанси спробувати себе в чомусь новому, можливо, вам вдасться таким чином суттєво покращити своє життя та матеріальне становище. Використовуйте всі цікаві можливості максимально.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку у квітні 2024 року зіткнуться з кризою. Важкий період, що принесе щастя.