Підійде до всього: 5 ідей ніжного весняного манікюру

Читать на русском
Автор
Тренди манікюру на весну 2024 Новина оновлена 03 квітня 2024, 13:37
Тренди манікюру на весну 2024. Фото Інстаграм nail_maryana

Таке покриття стане вдалим доповненням вашого образу

Навесні вже хочеться більше експериментів з манікюром, тож деякі жінки обирають саме яскраве покриття нігтів. Це красиво та привертає увагу довколишніх. Але є гарні варіанти для тих, хто обирає спокійніші відтінки.

"Телеграф" зібрав кілька вдалих ідей, для тих, хто має бажання зробити ніжний та елегантний манікюр.

Різні відтінки

Цей тренд вже колись був на піку популярності, і зараз знову повертається. Він полягає у тому, щоб покривати нігті різними відтінками одного кольору. Наприклад, це може бути блакитний та світло-небесний. Або ж малиновий та світло-рожевий. Таке поєднання матиме стильний вигляд.

Різні відтінки блакитного на нігтях

Дрібні цятки

Класика — це завжди актуально й доречно, але хорошою ідеєю буде її доповнити. Оберіть універсальний колір — молочний, білий, світло-рожевий та попросіть майстра манікюру зробити на одному нігтеві ледь помітні цятки. Це освіжить і зробить манікюр помітнішим.

Дрібні цятки на нігтях

Ефект "розбитого скла"

Такий дизайн нагадує нам розбите скло — для нього використовують спеціальну фольгу для нігтів або целофан. Завдяки різним голографічним деталям, здається, що на нігтях є уламки. Це цікава ідея для тих, хто хоче спробувати щось нове у нігтьовій естетиці.

Ефект "розбитого скла" на нігтях

Градієнт

Так, це також тенденція, яка сміливо повертається у сьогодення. Таке покриття нігтів — про сміливість та проявленість. Перехід одного кольору в інший створює неповторний ефект. Якщо ви досі вагаєтесь — спробуйте, вам сподобається.

Градієнт на нігтях

Бантики

Саме ця деталь є хітом сезону в різному одязі, і манікюр — не став винятком. Щоб це не мало безглуздого або дитячого вигляду, можете обрати бантик лише на одному нігтеві. Така мила деталь не зіпсує загальний образ, а лише додасть йому — тендітності та ніжності.

Нігті з бантиком

Раніше "Телеграф" писав про головний тренд сезону в манікюрі — "кам'яні" нігті. У їх основі — насичений сірий колір, що нагадує морську гальку. З ним матимете стильний вигляд.