6 красивих ідей манікюру на весну, які хочеться відтворити

Читать на русском
Автор
Красивий весняний манікюр 2024 Новина оновлена 26 березня 2024, 15:58
Красивий весняний манікюр 2024. Фото Pinterest

Ці ідеї сподобаються вам своєю простотою та водночас елегантністю

Красивий манікюр красиво доповнює будь-які ручки. Він додає нашим образам елегантності та жіночності. Не лише французький манікюр виглядає красиво, є ще багато цікавих ідей.

Цієї весни нейл-арт цілком відповідає сезону — освіжає, нагадує про пробудження природи та дарує натхнення, пише Lady in dress. Експериментуйте та відтворюйте те, що найбільше подобається.

Квітковий дизайн

У тренді — покриття з рослинами та квітами. Це чудова ідея, як доповнити свій весняний лук і зробити так, щоб він відповідав сезону. На нігтях красиво виглядатимуть різні квіти та фрагменти дерев. Можна спробувати як на одному пальці, так і одразу на всіх.

Квітковий дизайн на нігтях

Ефект омбре

Справді така тенденція залишається на піку популярності не один сезон. Це красивий перехід від одного кольору до іншого. Варто зазначити, що омбре стильно виглядає на будь-якій формі та довжині нігтів.

Ефект омбре продовжує бути в тренді

Хромовий ефект

Такий нейл-арт вже також успішно закріплюється у модних тенденціях. Його дуже часто використовують на випадок, якщо набридає класичний манікюр, зокрема, френч. Мерехтіння та блиск заворожує кожного, хто хоча б раз робив такий манікюр.

Хромовий манікюр - хіт сезону

Абстракція

Цей варіант чудово підійде тим, хто готовий до експериментів. Різноманітні малюнки та мазки стануть цікавим доповненням будь-якого покриття. Можна почати з одного нігтя. Таким чином, ваш манікюр точно будете відрізнятися від маси іншого однотонного покриття.

Абстракція на нігтях - це красиво

Вільний простір

Суть цієї техніки у тому, що частина нігтів залишається незамальованою або покритою лише прозорим лаком. Це завжди виглядає дуже ніжно та небанально. До того ж завдяки ньому можна зробити свої нігті візуально довшими.

Техніка "вільний простір" виглядає розкішно

Блискітки

Якщо ви прихильниця усього, що блистить, тоді ця ідея — саме для вас. Цієї весни буде актуальний будь-який дизайн нігтів з блискітками. Він додає покриттю шарму, естетики та незабутньому вигляду. Не бійтеся спробувати й точно не пошкодуєте.

Мерехтіння на нігтях заворожує

Раніше "Телеграф" писав, як зробити незвичний манікюр з гербарієм. За основу варто взяти спокійний відтінок, наприклад, молочний. І тоді зверху потрібно закріпити сухі квіти. Можна додати малесенькі шматочки фольги. Це теж буде цікаво виглядати.