Розкішний французький манікюр на весну: 5 красивих ідей

Читать на русском
Автор
Цікаві ідеї французького манікюру Новина оновлена 21 березня 2024, 15:00
Цікаві ідеї французького манікюру. Фото Pinterest

Знайдете для себе щось нове та незвичне

Щоб не помилитись з вибором покриття нігтів, оптимально обрати французький манікюр. Це класика, яка завжди виглядає дорого та стильно. Ви можете ходити з таким покриттям як у будні, так і на особливі свята.

"ВОНА" пише, що ви можете урізноманітнити класичний манікюр деякими красивими деталями. Тоді він заграє новими барвами.

Мікрофренч

Якщо вам набрид класичний френч, саме час придивитися до цієї новинки. Мікрофренч теж дуже елегантно виглядає, але відрізняється від звичайного — тоненькою смужкою на кінчиках нігтів. Таке покриття дозволяє візуально подовжити нігті, водночас не роблячи нарощення.

Мікрофренч має розкішний вигляд

Покриття з рожевим френчем

Зазвичай під звичайний французький манікюр обирають молочний або інший блідий відтінок. Романтичності нігтям додасть ніжно-рожевий колір, який варто взяти за основу. Хорошою ідеєю буде покрити манікюр глянцевим топом. Тоді отримаєте ефект "глазурі".

Френч з рожевим покриттям актуально виглядає

Оливковий френч

Не секрет, що одним із головних відтінків весни 2024 є саме оливковий. Він асоціюється з пробудженням природи та настанням весни. На нігтях виглядає дуже ніжно. Можете комбінувати — на кількох нігтях зробити френч, а інші — покрити повністю. Побачите, наскільки естетично це виглядає.

Оливковий френч - трендова новинка

Жовтий френч

Так, це дуже нестандартна ідея, але саме те, що потрібно на весну. Адже вже хочеться кольорів і трохи яскравості після затяжної зими. Жовтий тренч може доповнити квітами або ще однією смужкою ближче до кутикули. Така незвична деталь зробить ваші нігті цікавішими.

Жовтий френч

Синій френч

Це також класний варіант для тих, хто хоче експериментувати. Повірте, ви не пошкодуєте, адже синій колір є одним із найтрендовіших навесні 2024 року. До речі, можна зробити один ніготь з традиційною смужкою на кінчику, а інший — з протилежного боку.

Синій френч

Нещодавно "Телеграф" писав, як урізноманітнити молочний манікюр. Є дуже багато цікавих варіантів, які варті вашої уваги. Зокрема, можна доповнити його розмитими хвилями або сердечками. Або ж акуратно адаптувати в таке покриття анімалістичний принт.