3 антитренди у манікюрі, які варто залишити в минулому

Читать на русском
Автор
Головні антитренди манікюру 2024
Головні антитренди манікюру 2024. Фото Pinterest

Забудьте про таке покриття назавжди

Красивий манікюр може гармонійно доповнити ваш образ і зробити його кращим. А от неактуальне покриття — навпаки зіпсує навіть найстильніший аутфіт. Тенденції у нігтьовій естетиці також змінюються, тож треба про це пам'ятати.

Тимчасом "Телеграф" підготував три приклади манікюру, який вже вважається антитрендом. Зверніть на це увагу, і не робіть такий, щоб не виглядати безглуздо.

Тваринний принт

Раніше таке покриття було на піку популярності. Особливо його обирали жінки, які полюбляють щось екстравагантне та незвичне. Однак, тепер це вважається проявом несмаку. Часто манікюр з тваринним принтом не підходить під образ та дешевить його. Краще не обирайте таке покриття, а якщо вам дуже подобається тваринний принт, то спробуйте його застосувати у аксесуарах.

Тваринне покриття - антитренд 2024 року

Ліплення на нігтях

У минулому було модним клеїти на нігті різні стрази, квіточки та бісер. Таким чином, жінки хотіли красиво оздобити свої нігті та зробити на них акцент. Зараз у сучасному світі тенденції спрощуються. У моді — лаконічність, тому краще надавати перевагу звичайному покриттю без будь-якого доповнення об'ємним елементами.

Нігті зі стразами не варто робити

Геометричний манікюр

Були часи, що різні лінії, ромби та квадрати були справжнім трендом у нігтьовій естетиці. Такий дизайн часто робили принаймні на одному нігтеві, аби бути стильним. Зараз немає сенсу робити манікюр у клітинку, бо це вже давно антитренд. З таким покриттям ви будете виглядати старомодно.

Геометричний дизайн вже не актуальний

Раніше "Телеграф" писав про п'ять цікавих ідей французького манікюру на весну 2024 року. Наприклад, хорошою ідеєю буде зробити мікрофренч або обрати покриття оливковим чи рожевим відтінком. Буде дуже красиво виглядати на ваших ручках.