Благовіщенська сіль: як притягнути в дім удачу і багатство 25 березня

Читать на русском
Автор
6391
Благовіщенська сіль здатна зцілювати
Благовіщенська сіль здатна зцілювати. Фото Freepik

Благовіщенську сіль треба вміти правильно приготувати

Благовіщення Пресвятої Богородиці — велике церковне свято. Раніше воно відзначалося 7 квітня, однак за новим стилем воно святкується 25 березня. З цим святом пов’язано багато повір’їв та забобонів.

Наприклад, у цей день готували Благовіщенську сіль, що за прикметами, має цілющі та магічні властивості. Також цей символ здатний привертати в будинок щастя і гроші. Однак сіль потрібно правильно приготувати.

Як готувати Благовіщенську сіль

Придбати сіль потрібно заздалегідь. Вона повинна бути з великих кристалів. Під час здійснення покупки не можна торгуватися, а розраховуватися треба так, щоб не потрібно було давати вам решту. Також треба залишити її на добу на кухні. Кожен домочадець повинен насипати дрібку солі на пательню. Смажити її потрібно 15-20 хвилин до того моменту, як вона стане золотистого відтінку. Приготувати сіль треба встигнути до сходу сонця 25 березня.

Де зберігати Благовіщенську сіль

Заздалегідь треба пошити тканинний мішечок. Ложкою треба засипати в нього сіль після приготування. Зберігати її треба у затишному місці. Ніхто, окрім членів сім’ї, не повинен знати, де лежить Благовіщенська сіль.

В чому допомагає Благовіщенська сіль

  • Сіль зміцнює здоров’я та покращує імунітет;
  • Сіль позбавляє від злих очей;
  • Сіль притягує в дім удачу і покращує фінансовий стан;
  • Сіль сприяє одужанню від важкої недуги;
  • Благовіщенську сіль треба додавати у страви.

Раніше "Телеграф" розповідав, коли Великдень у 2024 році. Ми назвали дату та поділилися звичаями та традиціями цього великого свята.