Таропрогноз на 22 березня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в п’ятницю

Читати російською
Автор
Новина оновлена 21 березня 2024, 22:25

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

У п’ятницю, 22 березня 2024 року, на багатьох можуть чекати різні проблеми та неприємності, проте інші в цей день навпаки зможуть покласти край чорній смузі у своєму житті.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на двадцять другий день весни. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — перевернутий Диявол, перевернута Помірність, Десятка мечів

Перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але в перевернутому вигляді вона навпаки вказує на те, що Ви наберетеся сили та хоробрості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на Вас останнім часом у якійсь із сфер життя.

Перевернута Помірність

Нетерплячість, непоміркованість та дратівливість можуть вилізти Вам боком найближчим часом — Ви самі можете створити собі проблеми. Карти радять Вам утриматися від різких та необдуманих вчинків та частіше йти на компроміси.

Десятка мечів

Найближчим часом Ваші плани можуть накритися мідним тазом, проте зовсім не обов’язково, що це стане для Вас трагедією, можливо це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця року за картами Таро.