З Міжнародним днем щастя! Позитивні листівки для настрою

Читати російською
Автор

Це чудовий привід привітати найближчих людей

Міжнародний день щастя святкують щороку 20 березня. Організація Об'єднаних Націй запровадила його, щоб підкреслити велике значення щастя в житті кожної людини. Такий день нагадує нам, що ми в змозі легко покращити настрій іншим, і для цього не потрібно багато зусиль.

Ідею запровадити Міжнародний день щастя запропонувала маленька країна, яка розташована в горах — Бутан. Річ у тім, що мешканці цієї країни вважається найщасливішими людьми в світі. Про це свідчить коефіцієнт Валового Національного Щастя.

Цікаво, що в 2006 році організація New Economics Foundation ввела Міжнародний індекс, аби побачити, наскільки люди в різних країнах світу є щасливими та задоволеними від свого життя. Провідні місця у рейтингу займали у 2009 році займали Коста-Рика, Домініканська Республіка, Ямайка, Гватемала, В'єтнам та Колумбія.

Принагідно "Телеграф" підготував добірку красивих картинок з Міжнародним днем щастя. Надішліть ці листівки рідним, близьким, друзям та знайомим. Повірте, вони дуже зрадіють вашій увазі.

Нещодавно "Телеграф" робив добірку картинок, які можна відправити людині у відповідь на її привітання з Днем народження. Зазвичай ми пишемо коротке повідомлення, а подякувати листівкою — буде креативним варіантом.