З Міжнародним днем щастя! Позитивні листівки для настрою

Читать на русском
Автор
9019
Листівки з Міжнародним днем щастя
Листівки з Міжнародним днем щастя. Фото Телеграф

Це чудовий привід привітати найближчих людей

Міжнародний день щастя святкують щороку 20 березня. Організація Об'єднаних Націй запровадила його, щоб підкреслити велике значення щастя в житті кожної людини. Такий день нагадує нам, що ми в змозі легко покращити настрій іншим, і для цього не потрібно багато зусиль.

Ідею запровадити Міжнародний день щастя запропонувала маленька країна, яка розташована в горах — Бутан. Річ у тім, що мешканці цієї країни вважається найщасливішими людьми в світі. Про це свідчить коефіцієнт Валового Національного Щастя.

Цікаво, що в 2006 році організація New Economics Foundation ввела Міжнародний індекс, аби побачити, наскільки люди в різних країнах світу є щасливими та задоволеними від свого життя. Провідні місця у рейтингу займали у 2009 році займали Коста-Рика, Домініканська Республіка, Ямайка, Гватемала, В'єтнам та Колумбія.

Принагідно "Телеграф" підготував добірку красивих картинок з Міжнародним днем щастя. Надішліть ці листівки рідним, близьким, друзям та знайомим. Повірте, вони дуже зрадіють вашій увазі.

Картинка з Міжнародним днем щастя
Листівка з Міжнародним днем щастя
З Міжнародним днем щастя
Щирі привітання з Міжнародним днем щастя
Красива картинка з Міжнародним днем щастя

Нещодавно "Телеграф" робив добірку картинок, які можна відправити людині у відповідь на її привітання з Днем народження. Зазвичай ми пишемо коротке повідомлення, а подякувати листівкою — буде креативним варіантом.