День весняного рівнодення 20 березня: трьом знакам Зодіаку несказанно пощастить

Читать на русском
Автор
4471
20 березня день і ніч будуть рівними за часом Новина оновлена 19 березня 2024, 13:36
20 березня день і ніч будуть рівними за часом. Фото Freepik

Дізнайтесь, хто у списку щасливчиків на весняне рівнодення

У середу, 20 березня 2024 року, відбудеться День весняного рівнодення. О 23:24 за київським часом Сонце перетне екватор і перейде з південної півкулі до північної. Таким чином, день дорівнюватиме ночі по тривалості. Астрологи кажуть, що цей період може стати сприятливим для деяких знаків Зодіаку.

Як виявилося, у списку щасливчиків три знаки Зодіаку — це Тельці, Терези та Козероги, пише orakul.com. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Телець

Для Тельців день рівнодення стане успішним у професійній сфері. Вам вдасться успішно провести робочі переговори або укласти вигідні угоди. Цього дня можна отримати несподіваний прибуток, який вас дуже порадує. Постарайтеся витратити ці гроші з розумом і з розрахунком на перспективу.

Терези

Для Терезів день рівнодення принесе багато цікавих зустрічей та спілкування з близькими. Ви будете сповнені сил і натхнення для нових цікавих подій, а ваш ентузіазм на роботі помітять навіть колеги. Не зменшуйте обертів і ваша продуктивність принесе гарні результати.

Козеріг

Для Козерогів день рівнодення подарує несподівані романтичні пригоди та багато сюрпризів. Кохана людина порадує вас увагою та турботою, а ви відчуєте справжній захват. В одиноких представників знаку Зодіаку намічається цікава зустріч чи романтичне побачення.

Раніше "Телеграф" розповідав, яких трьох знаків на Зодіаку чекають серйозні зміни навесні. У вас з’являться нові горизонти.