37-річну Ліндсі Лохан "піймали" на побаченні з красенем-чоловіком (фото)

Читать на русском
Автор
909
Ліндсі Лохан одружена з Бадером Шаммасом Новина оновлена 17 березня 2024, 19:10
Ліндсі Лохан одружена з Бадером Шаммасом. Фото Getty Images

Зірка фільму "Пастка для батьків" зараз — зразкова дружина та мама

Відома американська актриса та співачка Ліндсі Лохан кардинально змінилася за останні роки. Дівчині, яка через зіркову хворобу в минулому вживала алкоголь і наркотики, вдалося побороти згубні уподобання і навести лад як в особистому житті, так і в кар’єрі. Наприклад, у суботу щасливу Ліндсі "застукали" на романтичному побаченні з нинішнім чоловіком, арабським фінансистом Бадером Шаммасом.

37-річну актрису папараці підловили біля ресторану у місті Санта-Моніка, Каліфорнія. На цій події Лохан продемонструвала гламур Старого Голівуду.

Зірка одягла сукню кольору шампанського, розшиту бісером, яке відтіняло її відоме руде волосся, і шубку в тон. Свій витончений образ Ліндсі доповнила сіро-коричневою сумкою та тілесними босоніжками з відкритими пальцями та на підборах.

Ліндсі лохан у сукні

Нагадаємо, що зірка таких фільмів, як "Пастка для батьків", "Шалена п'ятниця, "Погані дівчиська", "Крута Джорджія", заявила про заручини з коханим у 2021-му, а наступного року пара одружилася. У березні 2023 року Ліндсі Лохан повідомила шанувальникам у соцмережах, що незабаром стане мамою.

Ліндсі Лохан Бадер Шаммас

17 липня минулого року Ліндсі із чоловіком стали батьками хлопчика. Зірка народила свого первістка у Дубаї, на батьківщині Бадера. Малюка назвали Луай.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що українська ведуча Лілія Ребрик народила дівчинку. Зірка із чоловіком Андрієм Диким уже виховує двох дітей.