Зірка "Людей Х" видалила груди через рак (фото, відео)

Читать на русском
Автор
2855
43-річна Олівія Манн розкрила свій діагноз Новина оновлена 14 березня 2024, 13:44
43-річна Олівія Манн розкрила свій діагноз. Фото Getty Images

Олівія Манн перенесла вже чотири операції за 10 місяців

Від раку не застрахований ніхто, навіть такі постаті як король Британії Чарльз III, або голлівудські зірки. Так, американська актриса Олівія Манн поділилася з шанувальниками, що перенесла подвійну мастектомію після встановлення лікарями діагнозу – рак грудей.

43-річна знаменитість, найвідоміша за роллю супергероїні Псайлок у фільмі "Люди Ікс: Апокаліпсис", поділилася цією новиною зі своїми підписниками в Інстаграмі, виклавши серію фотографій з лікарні.

Актриса розповіла, що у лютому 2023 року вона пройшла генетичний тест, який перевіряє наявність 90 різних генів раку. На всі випробування був негативний результат. Мамографія також не показала жодних відхилень, проте за два місяці в Олівії діагностували рак молочної залози.

Зірка розповіла, що перенесла вже чотири операції за 10 місяців, включаючи подвійну мастектомію, виконану через 30 днів після біопсії. "Дивно, але я плакала всього двічі. Думаю, у мене не було часу плакати… Я тримала в секреті діагноз, занепокоєння, одужання, знеболювальне та паперові халати. Мені потрібно було віддихатися і пройти через деякі з найважчих моментів, перш ніж поділитися", — написала Манн.

Актриса подякувала своїм лікарям, друзям та сім’ї за підтримку, у тому числі свого коханого, коміка Джона Малейні, від якого вона має дворічного сина Малкольма (2021). Олівію Манн українці могли бачити у фільмах "Супер Майк" (2012), "Новорічний корпоратив" (2016), "Хижак" (2018).

олівія манн джон малейні
Олівія Манн з партнером Джоном Малейні. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав, що через хворобу співачка Адель скасувала свої концерти. Зірка страждає від хронічного радикуліту майже половину свого життя.