Топ-10 сюрпризів на 8 березня: що подарувати найдорожчим людям (фото)

Читать на русском
Автор
723
Робіть сюрпризи для коханих жінок
Робіть сюрпризи для коханих жінок. Фото Телеграф

Що подарувати дорогим людям цього дня – щось банальне, оригінальне, цікаве?

Традиційно прийнято сприймати 8 березня як свято весни, проте досі виникають дискусії щодо того, варто вітати жінок цього дня чи ні. Ми вважаємо, що приємних моментів багато не буває, цього дня чоловіки особливо демонструють повагу та турботу представницям прекрасної половини людства.

"Телеграф" нагадує, що не потрібно забувати, що турбота та повага – це не лише прерогатива свята. Що ж подарувати дорогим жінкам цього дня, вирішувати вам, але це доволі непросте завдання.

Квіти 8 березня сподобаються всім.

Подарунки на 8 березня
Подарунків багато не буває

Квитки на концерт або в театр

Театр
Театр - чудова нагода вийти в люди

Зміна декорацій в плині рутинного життя та нові емоції – це чудова ідея в будь-який день тижня. Дізнатися щось нове, послухати улюбленого артиста, замислитися над задумом нової вистави, яка розкриває суть неідеальності нашого суспільства тощо. До того ж, концерти і театри – це гарна нагода причепуритися, одягнути улюблену сукню та вийти на публіку – як красива весняна квітка.

Вікенд у горах

Напевно, немає такої людини, яка не любить подорожувати. А вихідні на природі – це просто візит у казку. Це перевантажує свідомість та дозволяє організму розслабитися. Подаруйте таку можливість тим, кого любите. Можна зосередитися на спокійному відпочинку у котеджі, наприклад, із дегустацію вина та сиру або ж з корисними спа-процедурами, які допоможуть зловити дзен перед робочими буднями. А якщо у вас купа енергії – пошукайте цікаві екскурсії: храми, шоколадні фабрики, величні замки вас чекатимуть.

Стильна біжутерія або красиві прикраси зі срібла

Кулон
Прикраси для чарівних дам

Покажіть жінку, яка не любить прикраси. Зараз таке різноманіття оригінальних сережок, браслетів, кулонів, намиста. Врахуйте смак людини, якій обираєте подарунок, орієнтуючись на знак Зодіаку, ім’я, колір очей, стиль одягу тощо.

Альбом із фотографіями

Альбом з фотографіями
Фотографії - це пам'ять

У наш час щасливі моменти нашого життя зберігаються переважно на гаджетах. А чому б на 8 березня не подарувати мамі, дружині або бабусі альбом зі світлинами, де всі щасливі, радісні, кумедні – різні! Подбайте про такий подарунок заздалегідь.

Парфуми

"Душа квітки у його ароматі" — це знають і чоловіки, і жінки. Тож подбайте про свою кохану жінку, подарувавши їй улюблені парфуми. Різкі, ніжні, терпкі, з нотками дикої ожини, меду, кипарису тощо. Енциклопедія ароматів – це енциклопедія жіночих характерів, гортайте її та вивчайте.

Набір для хобі

Ваша кохана займається виготовленням косметичних засобів? Чудово. Подаруйте їй усе необхідне в красивій коробці: якісні інгредієнти, оригінальні форми, ефірні масла, декор тощо. Ваша бабуся в’яже чудові светри та іграшки для дітей, вишиває картини? Подаруйте їй якісну пряжу та інші товари для рукоділля. Словом, враховуйте інтереси людини, яка має улюблену справу для душі.

Пляшка вина або лікеру

Вино
Вино не завадить 8 березня

Чому б не подарувати дівчатам вино або лікер?! Не забувайте, що вина стають кращими з віком. Посмакувати на 8 березня смачним алкогольним напоєм сам бог велів. Обирайте хороші, якісні вина. А ви, прекрасні жінки, починайте відкорковувати вино вже прямо на роботі – 8 березня вам можна все.

Домашній улюбленець

Цей подарунок буде одним з найкращих для донечки. Правда? Діти ж вічно просять собачку, котика, кролика. 8 березня – чудова нагода виконати найзаповітнішу мрію дитини. І ще бонус – ви матимете ще одного члена родини, з яким точно не буде сумно.

Абонемент на майстер-клас із візажу, гончарства, живопису, шиття

Візажист
Мрієте стати візажистом?

Ваша кохана все ще мріє стати візажистом або майстром манікюру? Підштовхніть її до реалізації мрії, подарувавши абонемент на цікавий майстер-клас. Ваша кохана буде дуже втішена і такий похід допоможе їй точно визначитись, чи варто навчатися цій справі та досягати професіоналізму.

Кімнатні рослини в горщиках

Пальма
Пальма в горщику

Ваша бабуся мріє про дивовижну пальму? Подаруйте їй цю рослину і ретельно поцікавтеся, як за нею варто доглядати. Це довговічний подарунок, який щоразу нагадуватиме бабусі про дбайливого сина або онука.

Раніше "Телеграф" писав, що у ЗСУ на 8 березня показали обличчя незламних захисниць України. Вони захищають нас від клятого ворога.