"Х**и ти ци***ами трясеш на конкурсі": неадекватна міс Білорусь накинулася на міс Україна (відео)

Читать на русском
Автор
26320
Білоруска ображала українку Новина оновлена 29 лютого 2024, 20:38
Білоруска ображала українку. Фото instagram.com/milena.melnichuk

Українка виклала ролик, де білоруска накинулася на неї

У Лівані нещодавно відбувся конкурс "Міс Європа 2024". Представниця Росії отримала перше місце, а Білорусії — третє. Українка Мілена Мельничук, що не отримала нагороди, зізналася, що конкурс став для неї пеклом через погрози та приниження учасників з країн-сусідів. Зокрема, білоруска накинулася на українку в автобусі.

Про це Мілена розповіла на своїй сторінці в Instagram. Дівчина також виклала відео.

Білоруска Ірина Максимович дозволила собі нецензурну лайку в бік українки Мілени Мельничук і ображала її. Дівчині вдалося зняти відео.

"У тебе війна? А х*лі ти цицьками трусиш на конкурсі краси? Ось ти, Україна, яка каже "Білорусь — гівно" та "Росія — гівно". Україно, що ти голими цицьками вийшла трясти? Якого хр*на ти приїхала на конкурс краси? Україно, до побачення. Агресивна Україна. Ось через таких, як ти, починаються війни, кінчена Україна, г*вно малолітнє", — викрикує в ролику білоруска.

Мілена Мельничук також поділилася, що від менеджерів та журі шоу вона дізналася, що білоруска заплатила за третє місце 5000 євро, а за перемогу росіянки Мінкульт РФ віддав 20 000 євро.

Раніше "Телеграф" розповідав, що в Італії українка побила ескортницю з Росії. Адвокат українки планує поставити під сумнів історію росіянки.