Олена Зеленська зачарувала елегантним образом на зустрічі з королевою Каміллою (фото, відео)

Читать на русском
Автор
3413
Олена Зеленська та королева Камілла у резиденції Кларенс-хаус Новина оновлена 29 лютого 2024, 15:30
Олена Зеленська та королева Камілла у резиденції Кларенс-хаус. Фото https://t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України — справжня ікона стилю

Перша леді України Олена Зеленська, яка до початку політичної кар’єри Володимира Зеленського та повномасштабної війни в Україні була абсолютно непублічною, зараз нарівні з чоловіком представляє Україну на міжнародній арені. Також перша леді займається благодійними та гуманітарними проектами під час війни та зустрічає закордонних гостей в Україні. Так, цього разу Олена Зеленська завітала до Великобританії, де побувала на урочистому прийомі у королеви Камілли.

В офіційному телеграм-каналі Олени Зеленської опублікували фото та відео із зустрічі першої леді України з королевою Каміллою, яка є дружиною короля Великобританії Чарльза ІІІ. Судячи з кадрів, зустріч відбулася в теплій затишній атмосфері у Кларенс-хаус — вестмінстерській резиденції членів британської королівської родини.

Олена Зеленська, королева Камілла
Фото: https://t.me/FirstLadyOfUkraine

Для цього заходу Олена Зеленська обрала елегантний образ у класичній палітрі. На не були широкі прямі брюки чорного кольору та укорочений білий жакет цікавої текстури від українського бренду Litkovska, під яким була білосніжна блуза. Завершували образ стримані чорні човники на шпильці, скромна укладка та витончені прикраси.

Олена Зеленська, королева Камілла
Фото: https://t.me/FirstLadyOfUkraine

"Вдячна королівській родині за теплий, як завжди, прийом та за послідовну підтримку України у боротьбі за свою свободу", — йдеться у повідомленні телеграм-каналу першої леді.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олена Зеленська у монохромному образі із елегантними сережками зустріла у Києві делегацію з Данії. Разом із гостями перша леді вирушила до Київської обласної дитячої лікарні у Боярці.