Продовження культового фільму Гая Річі та історія зірки фільмів для дорослих: топ-10 нових серіалів березня

Читать на русском
Автор
660
Колаж "Телеграфу" Новина оновлена 29 лютого 2024, 14:24

Топ-10 нових серіалів, що вийдуть у березні

Березень буде багатий на веселі комедії та захоплюючі детективи. А крім цього, більше фільмів стало виходити про політику. Побачите як антиутопію з Кейт Уінслет, так і фільм про виборчу кампанію Хіларі Клінтон. Ми підготували для вас добірку найцікавіших серіалів, які вийдуть у перший місяць весни.

Раніше "Телеграф" писав про найкращі фільми та серіали про жінок із надздібностями.

"Абсолютно вигадані пригоди Діка Турпіна"

Дата виходу: 1 березня

Британська пригодницька комедія про розбійника Діка Турпіна. Це реальний персонаж, який жив у XVIII столітті і грабував зі своєю бандою всіх поспіль — і багатіїв, і простолюдинів, у яких можна хоч чимось поживиться. Для Англії він не менш легендарний, ніж Робін Гуд. Однак не своїм благородством, а тим, що йому завжди вдавалося втекти. А ще тим, що не був особливо вдалим у своїх пограбуваннях. Дік часто втрачав своїх спільників. Проте його банда наводила страх на людей, тому на нього подався полювати Джонатан Уальд. Він відомий тим, що майже завжди успішно виконує поставлене завдання. Але має слабкість до грошей, тому його легко можна підкупити.

"Режим"

Дата виходу: 3 березня

Політична драма про вигаданого диктатора країни, яка дуже нагадує Британію. А грає його Кейт Уінслет. Вона є канцлером країни та приймає рішення за всіх і нікому не дає сказати слова. У неї всі ходять стрункою, але одного разу її режим починає руйнуватися.

Крім Уінслет у серіалі також знявся Х’ю Грант, а автором сценарію виступив Вілл Трейсі.

"Суперсекс"

Дата виходу: 6 березня

Це біографічний серіал про зірку порноіндустрії, італійського актора Рокко Сіффреді. Однак цей серіал не буде переповнений відвертими сценами. Автори цього фільму досліджують його біографію починаючи з самого дитинства і намагаються зрозуміти, чому саме на нього впала така шалена популярність. А крім цього пояснюють, що майстерність у ліжку та вміння кохатися це різні речі.

"Джентельмени"

Дата виходу: 7 березня

Гай Річі зняв спінофф свого однойменного фільму. Щоправда, персонажі Х’ю Гранта або Меттью Макконахи тут не з’являться. У цьому серіалі йтиметься про одного з молодих британських аристократів Едді Холстеда, якого грає Тео Джеймс відомий за роллю у фільмі-трилогії "Дівергент". Його герой дізнається, що до смерті батька безбідне життя у нього було завдяки тому, що їхній фамільний маєток здавався в оренду під вирощування марихуани у промисловому масштабі. Йому пропонують продовжити цю угоду за дуже добрі гроші.

"Яблука ніколи не падають"

Дата виходу: 14 березня

Серіал знятий за однойменним бестселером Ліани Моріарті, який вийшов 2021 року. Нагадаємо, що раніше за її творами було знято такі популярні фільми як "Велика та маленька брехня" та "Дев’ять зовсім незнайомих людей". Нова картина, це містична драма про сімейну пару, яка тренувала тенісистів. Але якось вони вирішили піти на заслужений відпочинок та продали свою академію. Тільки це сталося, як мати сімейства Джой таємниче зникає.

"Дівчата в автобусі"

Дата виходу: 14 березня

Серіал знятий за мотивами книги "У гонитві за Хіларі" розповідає про журналісток, які йдуть за Хіларі Клінтон у процесі її передвиборчої кампанії та фіксують усе, що відбувається. І насамперед вони ганяються за сенсаціями. Щоправда, подано це все в комедійній формі і головна героїня тут не Хіларі, а саме ці дівчата.

"Полювання за вбивцею"

Дата виходу: 15 березня

Детектив про пошуки та переслідування вбивці Авраама Лінкольна, актора Джона Бута. Автори намагаються розібратися, чого більше хотів Бут, слави чи такими були його політичні переконання. Адже він не був видатним актором і завжди мріяв про популярність. Крім цього розповідається про те, як жителі півдня спробували скористатися смертю Лінкольна і захопити владу в свої руки.

Автором сценарію є Моніка Белецьки, яка працювала раніше над серіалом "Фарго".

"Палм-Рояль"

Дата виходу: 20 березня

Комедія про те, як світська левиця звикла ні в чому собі не відмовляти раптово втратила все. Вона влаштувала чоловікові скандал через його зради з секретаркою і вже наступного дня їх розлучили. Більше того, жінку фактично відправили на заслання. Їй довелося виїхати в глибинку країни і тепер для неї зовсім недоступне найвище суспільство. Але вона знаходить вихід, як повернути собі колишній статус. Для цього потрібно перемогти у конкурсі найкращих дружин та матерів "Міс американський пиріг". Тільки для цього треба знайти чоловіка та народити.

Головну героїню грає Крістен Віг, а головну чоловічу роль зіграв співак Рікі Мартін.

"Завдання трьох тіл"

Дата виходу: 21 березня

Науково-фантастичний детектив знятий за мотивами однойменного роману популярного китайського письменника. Крім цього, минулого року вийшов китайський серіал за мотивами цієї книги.

В оригіналі є чимало ліній розповіді. Однак в американській версії багато скорочено або змінено. Зокрема тут не буде головного героя, вченого-фізика Ван Мяо, який допомагає слідчому знайти вбивць іншої вченої.

Картина присвячена спробі китайців у свій час знайти контакт із позаземною цивілізацією. За сюжетом цієї книги відповідь була отримана. А потім виявилося, що інопланетяни знаходяться далеко попереду людства, але їм потрібно знайти умови, які краще підходять для життя.

Тут же буде детально показаний період культурної революції в Китаї, тобто період масових репресій.

"Нам пощастило"

Дата виходу: 28 березня

В основі цього серіалу лягла реальна історія родини польських євреїв, яких розлучила Друга Світова війна. Вони мали різні історії: хтось потрапив до концетабору, а хтось опинився в опорі.