Іменини у Марини: привітайте близьких з Днем ангела милою листівкою з теплими побажаннями

Читати російською
Автор

Цього дня, 28 лютого, свої іменини відзначають жінки на ім’я Марина

У середу, 28 лютого, свої іменини відзначають жінки, які гордо носять красиве ім'я Марина. День ангела — чудова нагода привітати близьких зі святом. Щоб підняти настрій та подарувати посмішку, надішліть знайомим, родичам, колегам чи друзям милу листівку чи картинку з привітаннями.

Мало хто знає, що ім’я Марина походить від латинського слова "marinus" і означає "морська", "море". Свій День ангела Марини святкують двічі на рік, і за новоюліанським календарем — це 28 лютого та 15 липня.

З дитинства Марина — це поступлива і м’яка дівчинка, проте з віком вона набуває впевненості в собі і сильного характеру. Жінки на ім’я Марина точно знають собі ціну і впевнені у своїй чарівності, вони цілеспрямовані та справжні кар’єристки. Однак і особисте життя активно будують. Марини люблять ходити на побачення та романтично проводити час.

У шлюбі Марина залишається незалежною та самостійною, вона приймає лише рівні партнерські відносини і ніколи не погоджується на компроміси. При цьому жінки з цим ім’ям віддані і вірні своєму обранцю, вони вміють дарувати любов і не проти любовних пригод.

У День ангела нагадайте Марині про свою симпатію та повагу. "Телеграф" підготував яскраві картинки та листівки з побажаннями, щоб ви могли відправити близьким та знайомим Маринам у соцмережах та месенджерах.

Колаж "Телеграфу"

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.