Іменини у Марини: привітайте близьких з Днем ангела милою листівкою з теплими побажаннями

Читать на русском
Автор
6108
Нагадайте Маринам, що у них сьогодні свято
Нагадайте Маринам, що у них сьогодні свято. Фото Колаж "Телеграфу"

Цього дня, 28 лютого, свої іменини відзначають жінки на ім’я Марина

У середу, 28 лютого, свої іменини відзначають жінки, які гордо носять красиве ім'я Марина. День ангела — чудова нагода привітати близьких зі святом. Щоб підняти настрій та подарувати посмішку, надішліть знайомим, родичам, колегам чи друзям милу листівку чи картинку з привітаннями.

Мало хто знає, що ім’я Марина походить від латинського слова "marinus" і означає "морська", "море". Свій День ангела Марини святкують двічі на рік, і за новоюліанським календарем — це 28 лютого та 15 липня.

З дитинства Марина — це поступлива і м’яка дівчинка, проте з віком вона набуває впевненості в собі і сильного характеру. Жінки на ім’я Марина точно знають собі ціну і впевнені у своїй чарівності, вони цілеспрямовані та справжні кар’єристки. Однак і особисте життя активно будують. Марини люблять ходити на побачення та романтично проводити час.

У шлюбі Марина залишається незалежною та самостійною, вона приймає лише рівні партнерські відносини і ніколи не погоджується на компроміси. При цьому жінки з цим ім’ям віддані і вірні своєму обранцю, вони вміють дарувати любов і не проти любовних пригод.

У День ангела нагадайте Марині про свою симпатію та повагу. "Телеграф" підготував яскраві картинки та листівки з побажаннями, щоб ви могли відправити близьким та знайомим Маринам у соцмережах та месенджерах.

День ангела Марини, листівки, привітання, картинки
День ангела Марини, іменини, картинки, вірші
День ангела Марини, листівки, привітання, картинки, вірші
День ангела Марини, іменини, листівки
День ангела Марини, листівки, привітання, картинки
День ангела Марини, іменини, листівки, картинки, вірші
День ангела Марини, іменини, листівки, привітання, картинки
День ангела Марини, іменини, листівки, привітання, картинки, вірші

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.